Graag stellen wij onze nieuwe voorzitter Inge Beckers aan jullie voor:

‘Toen mijn dochter nog op de basisschool zat gaf ik direct aan ‘zodra er hulp nodig is bij de schooltuinen moet je mij als eerste bellen’. Wat een geweldige periode was dat! 

Heel fijn en ontzettend belangrijk om aan natuureducatie te doen in Amsterdam. Ik ondersteun de missie van Ecokids met heel mijn hart! Natuur moeten kinderen niet leren uit een boekje, maar echt zien, voelen, ruiken, proeven en horen! 

Vanuit een bestuurlijke rol lever ik graag hieraan een bijdrage. Ik ben al meer dan tien jaar voorzitter van het kennisplatform HR & Communicatie en iets langer zelfstandig ondernemer (ik weet wat het is om ZZP’er te zijn). Ooit was ik docent Nederlands, maar nu houd ik mij bezig met goed werkgeverschap en arbeidsmarktvraagstukken (oplossen van de tekorten) in de zorg en het onderwijs. 

Graag wil ik bijdragen aan een mooie toekomst voor Ecokids in Amsterdam! 

Inge Beckers: nieuwe voorzitter Ecokids
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *