Ook deze zomer verzorgt Ecokids leuke activiteiten voor de kinderen uit Amsterdam. Op vijf verschillende schooltuinen geven onze vakdocenten Natuur en Milieu interessante activiteiten en workshops.

Bekijk snel het programma!

Programma 2021 MidzomerMokum

In de hele stad organiseert het Amsterdamse onderwijs van 10 juli tot en met 22 augustus zomerschoolprogramma’s en kunnen kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten en workshops.

MidzomerMokum 2021 bestaat uit zomerscholen en een ‘bomvol’ activiteitenprogramma voor de Amsterdamse jeugd. Ecokids biedt activiteiten aan op wel vijf verschillende schooltuinen!

Mail naar Siebrecht Vroom om uw kind op te geven: zomeractiviteiten.schooltuinen@gmail.com

Activiteiten

Naast de zomerscholen zijn er wel duizenden sport- en beweegactiviteiten georganiseerd. Zo zijn er voetbalclinics bij Ajax, uitdagende urban sporten, sportactiviteiten voor kinderen met een beperking en kan kennis worden gemaakt met sporten als skateboarden, ponyrijden, yoga en hockey. Op het gebied van kunst en cultuur worden in alle stadsdelen door welzijns- en culturele instellingen activiteiten georganiseerd. De OBA biedt bijvoorbeeld zo’n 250 culturele activiteiten aan door de hele stad, gericht op het vergroten van de taalvaardigheid en de kennismaking met literatuur. Natuurlijk is er ook ruimte voor activiteiten op het gebied van natuur en techniek, zoals natuurprogramma’s in diverse schooltuinen.

Ontmoet Ecokids op de volgende schooltuinen: Wagnertuin, Schaaptuin, Blijdestijntuin, Vinktuin en Nijkamptuin!

https://midzomermokum.nl < hier inschrijven!

Speciaal project Damsko Idelao op de Schaap Schooltuin in Amsterdam Noord
Ecokids doet mee aan MidzomerMokum
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *