Stichting Ecokids heeft reden tot grote trots met de indrukwekkende resultaten van hun natuuronderwijsprogramma in Amsterdam. Een blik op de cijfers onthult het succes van schooljaar 2022-2023:

  • 500 natuurlessen in schoolomgeving: Een totaal van 12.500 kinderen heeft de kans gekregen om de natuur in hun eigen omgeving te ontdekken dankzij deze lessen.
  • 32 naschoolse natuurclubs: Met een bereik van 350 kinderen hebben deze natuurclubs iedere keer weer 10-15 kinderen meegenomen op avontuur in de natuur.
  • 1140 uur invallessen op schooltuinen: Een stevige ondersteuning voor het schooltuinteam van de gemeente Amsterdam, waarbij 760 kinderen maar liefst 25 lessen hebben gehad in hun eigen schooltuintje.
  • 65 uur natuurles op basisscholen in Amsterdam en Lelystad: Een speciaal leerkrachtvervangend onderwijsprogramma dat 60 kinderen de kans gaf om 5-11 inspirerende natuurlessen te volgen!

Stichting Ecokids verzorgt natuuronderwijs voor basisscholen in Amsterdam, zowel onder als na schooltijd. Onder schooltijd hebben wij een aanbod van lessen in de schoolomgeving voor de groepen 1 t/m 5 die alle Amsterdamse basisscholen kosteloos kunnen reserveren via de NME-gids van de gemeente Amsterdam. Voor een passende invulling van de 5e schooldag staat ons aanbod op de website van Andersom Amsterdam

Ecokids: Natuuravonturen voor Amsterdamse basisschoolkinderen
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *