Graag stellen wij onze nieuwe secretaris Philip Breitenstein aan jullie voor.

‘Eén van de grote uitdagingen vandaag de dag is om meer in contact te staan met een gezonde fysieke leefomgeving. Het wordt steeds belangrijker om lokaal je voedsel te kopen, niet je spijkerbroek uit verre oorden te laten komen en niet elke vakantie te vliegen. Het is ook belangrijk dat kinderen in een stadse omgeving kennis hebben van hun omgeving en wat dit zo uniek en eigen maakt; de natuur!

Op dit moment werk ik als medewerker extern beleid bij Natuurmonumenten in Noord-Holland en draag ik in die functie bij aan een natuurrijker Noord-Holland. Daarnaast heb ik een bestuurlijke functie bij de NGO Sounds of Change. Vanuit deze functies wil ik met veel plezier en enthousiasme bijdragen aan de doelen van Ecokids. 

Op naar een stad waar elk kind weet wat een zomereik, een roodborstje, een vlinderstruik en een meerkoet is!’

Philip Breitenstein: nieuwe secretaris Ecokids
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *